“Bergambar Biar Beradab!”- Foto Seakan Bercumbu Janna Nick & Eyka Farhana Terima Kecaman

Aktres Eyka Farhana telah memuat naik sekeping gambar bersama pelakon Janna Nick.

Foto dengan aksi gurauan seakan mahu bercumbu itu dikongsi Eyka menerusi sebuah entri di akaun Instagram miliknya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen telah mengecam tindakan kedua-dua aktres ini.

Ada juga netizen yang menyifatkan gaya mereka dalam gambar itu seakan-akan memaparkan budaya kekasih sesama jantina atau 1GBT.

“Bergambar biar beradab.

“Macam lesb1an.

“Tak patut bergambar macam tu, macam nak promote 1GBT,” tulis netizen.

 

View this post on Instagram

 

Rania & Nida ❤️ after so long dapat juga shoot dengan wanita korea ni @jannanick 💐 #BUKANCINTAAKU @mindorder

A post shared by Eyka Farhana 💫 (@eykafarhana) on

Namun begitu, terdapat juga netizen yang tampil dengan pandangan positif mengatakan Eyka dan Janna tidak bercumbuan, gaya tersebut dilakukan hanya sekadar gurauan.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Astro Gempak

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*