Laaa… Duyung Viral Pinggang 23 Inci Ini Rupanya Kakak Kepada Emma Maembong

Semenjak semalam, kecoh di laman sosial dan di dada akhbar mengenai seorang wanita yang berpenampilan seperti duyung dengan pinggang secekak dan rambut merah.

Rupanya, selepas disiasat, wanita itu merupakan Beby Maembong, kakak kepada aktres Emma dan Chacha Maembong.

Menjengah di laman Instagram milik Beby, wanita berusia 29 tahun ini mempunyai alasan tersendiri mengapa dirinya tampil dengan pakaian seperti duyung.

 

View this post on Instagram

 

[MERMAID] korg pernah tengok Mermaid? Hehe iols bukan takat tengok Mermaid je.. Siap jadi Mermaid dah… Hehe. . And lagi satu b nk tanya la… Siapa suka buat muka seposen kencing dalam pool?? Baik mengaku..😁😁. . Siapa dah tengok mermaid malaysia dlm paper harian metro hari ni?. . 🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. WWW.SLIMDOLLZ.COM. . . #DuyungSecekak #DuyungKerengga #SlimDollzMermaidSquad #MermaidPinggangKerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #positif #aurapositif #redhair #SlimDollz #Mermaid #MermaidIsReal #redhaircolor #makeup #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebydollzchocoslim #bebyee #curvesarebeautiful #malaysia #malaysiakini

A post shared by Mermaid Malaysia Slimdollz_hq™ (@beby_maembong) on

 

View this post on Instagram

 

[MERMAID] Behind the scenes menjadi Mermaid.. 1st experience jadi mermaid.. Excited and happy sgt.. Dari kecik mmg sukakan Mermaid.. Tapi masa kecik2 / muda2 dulu i xmampu nk jadi Mermaid… Nak beli fins mahal sgt.. Rm3-5k.. Ada yg sampai lebih rm10k Hehe.. But i still love mermaid… Biarlah korang nak cakap apa pun.. For me i xpernah hina / kutuk apa apa org lain minat.. Korg minat keluangman, ironman, ultramen, other woman man pon i x kutuk.. Minat masing2.. Hormat satu sama lain… Next i nak shoot dalam laut pulak la k.. Enjoy wearing those fins.. Senang sgt nak swim around.. 😍😍😍. . Hair color: @chezhairstudio_pro_hair_team | @chezhamdan. Fotografer: @azrul_rafie. Penaja lokasi: Kabin @thekabin Wardrobe mermaid: @centrestagevisiondynamic Makeup: @barrinamat Hairstylist: @hilmiawall_the hairstylist. . 🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. WWW.SLIMDOLLZ.COM. . . #DuyungSecekak #DuyungKerengga #SlimDollzMermaidSquad #MermaidPinggangKerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #positif #aurapositif #redhair #SlimDollz #Mermaid #MermaidIsReal #redhaircolor #makeup #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebydollzchocoslim #bebyee #curvesarebeautiful #malaysia #malaysiakini

A post shared by Mermaid Malaysia Slimdollz_hq™ (@beby_maembong) on

Behind the scenes menjadi mermaid.. First experience jadi mermaid.. Excited and happy sangat..

“Dari kecik memang sukakan mermaid… Tapi masa kecik-kecil, muda-muda dulu I tak mampu nak jadi mermaid….

“Nak beli fins mahal sangat.. RM3,000 sehingga RM5,000.. Ada yang sampai lebih RM10,000 hehehe.. But I still love mermaid… Biarlah korang nak cakap apa pun..

“For me I tak pernah hina atau kutuk apa-apa yang orang lain minat… Korang minat Keluangman, Ironman, Ultraman, other woman man pun I tak kutuk..

“Minat masing-masing, hormat satu sama lain… Next I nak shoot dalam laut pula.. Enjoy wearing those fins.. Senang sangat nak swim around,” tulis Beby.

Di ruangan komen, rata-rata pengikut laman Instagram Beby memuji penampilan wanita ini berpakaian seperti duyung.

Menariknya, wanita ini merupakan ibu kepada empat orang anak dan mempunyai ukuran pinggang bersaiz 23 inci dengan mengamalkan pemakaian bengkung jenamanya sendiri, Slimdollz dan waist trainer Sure Ramping setiap hari termasuklah semasa tidur.

Beby juga baru sahaja memperkenalkan minuman diet Bebydollz Chocolate Slim.

 

View this post on Instagram

 

[LENTIK DARA] Saya bukan nak jual semata2.. Tapi ikhlas nak bantu anda dapatkan bentuk badan yg cantik… Lelaki dan perempuan sama. Sebab tu la terciptanya @slimdollz_hq… Dan kenapa saya suka buat promo bg FREEGIFT AND harga x masuk akal?? Sebab nak anda mampu beli dan confirm CANTIK 😘😘. . SAYA SAYANG SEMUA. . 🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. WWW.SLIMDOLLZ.COM. . . #mermaidhair #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #coachingagent #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #positif #aurapositif #redhair #SlimDollz #Mermaid #MermaidIsReal # #redhaircolor #makeup #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebydollzchocoslim #bebyee #curvesarebeautiful #malaysia #malaysiakini

A post shared by Mermaid Malaysia Slimdollz_hq™ (@beby_maembong) on

 

View this post on Instagram

 

[RAHSIA BAJU DALAM] Saya cuma berkongsi produk apa yg saya guna selama ni untuk hasil bentuk badan saya sekarang. BY @slimdollz_hq & @bebydollz_chocolate_slim. . Ramai yg fitnah saya cakap saya buat operation kurus. Sumpah xbetul. Ramai yg fitnah cakap saya xpernah gemok. Boleh tengok gambar sebelah. Nilaikan sendiri. Ramai juga xtahu yang saya dah ada 4org anak 😁😁😁. . Masa saya gemok dulu saya cuma akan selfie muka je. Malu masuk gambar full.. Sebab tu x banyak gambar gemok saya hehe. . Saya mmg SUKA tgok wanita2 yg cantik, kurus dan pinggang ramping. Adore dengan mereka semua.. Inspirasi dengan mereka.. Sebab SEMUA ASALNYA WANITA CANTIK. yg membezakannya adalah cara PENJAGAAN kita je. . Yg cantik2 semua bila saya tanya tips dan rutin harian mesti dia akan jawab “pakai bengkung sis, jaga makan sis, makan suppliment ni sis”. . Dulu Saya jelous kenapa saya tak cantik mcm mereka.. Saya pon nak cantik jugak. Nak kurus.. Nak pinggang kerengga 😭😭😭 impian dari kecik nak pinggang kerengga mcm Mermaid… Sejak tu la saya mula pakai sample sample produk @slimdollz_hq terutamanya Bengkung Kerengga & sure ramping. . Dlm masa 2bulan berat dari 76KG turun jadi 52KG. Pinggang saya dari 34inci jadi 23inci. 100% dengan produk @slimdollz_hq. . Sejak tu saya ikhlas nak share dengan wanita wanita semua supaya kita boleh cantik sama sama. Boleh kurus.. Boleh beri yg terbaik untuk diri sendiri dan untuk SUAMI. Sebab saya faham perasaan anda yg xde keyakinan diri bila gemok 😭. . Insyallah saya akan bantu sebaik mungkin❤️❤️. Saya akan pastikan anda semua yg guna produk @slimdollz_hq Kurus dan cantik 😘😘😘😘😘. . Berat uols sekrang berapa? . 🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. WWW.SLIMDOLLZ.COM. . . #mermaidhair #bengkungbersalin #redhair #tiktokers #tiktok #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #coachingagent #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #skincare #slimming #positif #aurapositif #redhair #SlimDollz #tiktokmalaysia #tiktoker #Mermaid #MermaidIsReal #mermaidhair #redhairdontcare #redhaircolor #makeup #eyelashextensions #lashes #ismailembong #maembong

A post shared by Mermaid Malaysia Slimdollz_hq™ (@beby_maembong) on

Sumber: Astro Gempak

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*