[Video] Jangan Terkejut! Mereka Berani Culik Anak Walapun Depan Ibu & Bapa

Jangan terkejut! mereka berani culik anak walapun depan ibu & bapa.Bagi pasangan yang telah mendirikan rumahtangga pastinya inginkan zuriat sebagai penyambung generasi.

Namun sejauh mana tanggungjawab ibu dan ayah setelah dikurniakan anak apa yang dilakukan? adakah mendidik mereka dengan penuh kasih sayang atau sekadar melepaskan batuk ditangga?

Sejak akhir-akhir ini terlalu ramai ibu & bapa yang sibuk dengan telefon hinggakan sanggup bahaya dengan nyawa anak. seperti kisah dibawah ini anak mati lemas ketika ibu leka dengan telefon

Nasib malang menimpa kanak-kanak berusia dua tahun, Joshua Barnett yang lemas akibat terjatuh dalam kolam di halaman rumahnya di Beverley, East Yorkshire, Britain-di saat ibunya leka bermain Facebook.

Claire Barnett, 31, yang tengah asyik bermain Facebook dalam rumah ketika itu tak sedar langsung anaknya jatuh kolam.Selepas beberapa lama baru dia menyedari kejadian tersebut, dia cuba menyelamatkan Joshua tetapi semuanya sudah terlambat.

Ini bukan kali pertama Claine cuai ketika menjaga anaknya. Sebelum ini, dia dikatakan membiarkan anaknya bermain di tengah jalan raya sehingga menyebabkan Joshua nyaris dilanggar kereta.

Hakim Jeremy Richardson ketika menjatuhkan hukuman penjara kepada Claire berkata, “Anak kamu mati akibat kelalaian dan ia perlu diambil tindakan untuk memberi pengajaran kepada kamu.”

Berbalik kepada tajuk video anak diculik ini perlu dijadikan pengajaran kepada semua pembaca. Jangan kerana terlalu cuia dengan telefon, shopping anak dilarikan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab.

Walapun ia berlaku di luar negara namun tak mustahil boleh berlaku di Malaysia juga

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*